jämför lån

Kredittoppen.se håller koll på marknaden för mindre konsumentkrediter. Det är ett område där det finns många alternativ att välja på samtidigt som det kan vara svårt att bedöma vad som är bäst för dina behov till lägsta kostnad dvs vad som är mest prisvärt. Kredittoppen vill underlätta bedömningen och göra att konsumenter kan hitta rätt.

Vi har valt att fokusera på långivare som erbjuder lån upp till 100 000 kronor till privatpersoner i Sverige och som inte ställer särskilda krav annat än att låntagaren bedöms kunna betala tillbaka lånet. Det ska således inte finnas krav på säkerhet i form av bostadsrätt, borgen eller att man har haft sitt lönekonto i banken i flera år. Det ska med andra ord vara ett lån för vanliga människor.

Vi har endast tagit med långivare som på internet redovisar fastställd ränta och alla avgifter (inkl effektiv ränta vilket dessutom är ett krav från Konsumentverket). Vi har sammanställt dessa uppgifter i vår databas och redovisar resultatet i form av ett antal tabeller för några standardlån – sorterade efter lägsta kostnad för låntagaren uttryck som effektiv ränta eller månadskostnad.

Så här gör du för att hitta bästa lånet

  • Sök i tabellerna på Kredittoppen.se efter det lån som passar dig bäst
  • Kolla långivande företag på Kredittoppen.se
  • Klicka vidare till respektive företag och lån för mer information och för att ansöka om lån

Tipsa oss

Saknas någon information på vår sida? Finns det någon uppgift som är felaktig? Hittar du något bolag som erbjuder konsumentkrediter och som inte är med i vår ranking? Kontakta oss eller tipsa oss via Facebook eller info@kredittoppen.se .

jämför lån